Meny
ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Min dag i (iphone)bilder..

 

Hej, hur har er dag varit? Idag har det varit en sån här dag för mig. En torr-shampoo-dag. Jag AVSKYR att ha fett hår men att tvätta och föna tar sån tid när man har långt, tjockt hår (i-landsproblem jag vet) så jag drar mig verkligen ibland. Jag testar massa olika, just nu kör jag denna från Joico. Den är okej, men ingen favorit. Den ger liksom inte så mycket effekt. Jag har testat skaka flaskan, applicera på olika avstånd osv men mjäää. Jag vill att håret ska få volym och se fräscht ut utan att kännas strävt.

Mona, Lina & Jag

Efter jobbet drog jag till Pinchos för att möta upp tjejerna. Jag älskar vårt lilla gäng och är så glad att vi ses då och då. ♥ Vi kan verkligen snacka om allt, högt och lågt. Vi peppar varandra, delar mer oss av erfarenheter och tips. Sen har vi jäkla kul också! Herregud så många skratt :-)

Alltså tapas i mitt hjärta. Tar typ alltid samma rätter. Baconlindade dadlar, kyckling, halloumi och quesedillas.

Sen drog vi hem till Lina som bor granne med Pinchos. Mona tog initiativet till mys.. och tände Linas alla ljus, haha! Blev väldigt mysigt med té, fika och en massa tjejsnack i flera timmar.

När man kommer hem till en likasinnad så känner man sig hemma ;-)

Sen åkte Tarot-korten fram! Vi kallar Lina för häxan ;-) Tror ni på andlighet?

Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon!

2 Comments

 • Kicki Burman
  10 April, 2018 at 17:45

  Såå mysig kväll!! ❤️

  Reply
  • isastar
   10 April, 2018 at 20:39

   Ja verkligen! :-) <3

   Reply

Leave a Reply