Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Nytt från Fenty Beauty

 

Fastnade precis framför nåt tv-program på National Geographic som handlade om rymden. Hjälp!! man känner sig så jäkla liten när man inser hur stort det är där ute. Man blir liksom helt knäpp av att tänka på det, aaah! Fascinerande men läskigt.

De var iaf inte rymden jag skulle skriva om, utan lite nya sommarnyheter från Fenty Beauty (Rihannas egna sminkmärke) som lanserades på Sephora här om dagen Låt oss ta en titt på dom först innan ni springer mot Sephora :-)

“Ta dig bort till en glittrande paradis-ö”

Body Lava Luminizer (465kr) är en stor flaska (90ml) fylld med en gel-baserad body luminizer. Micropärlor sprider ljuset som reflekteras och ger huden glöd. Jag vill älska den här produkten eftersom den är så otroligt vacker att titta på, men jag tycker att den känns lite för kladdig på huden. Jag förstår att den ska vara återfuktande men det tar ett tag innan den går in i huden, iaf för mig. Sen tycker jag också att den har lite för stora glitterkorn i sig. Jag ska dock ge den en chans och testa den några fler gånger. Se swatches nedan.

Face & Body Kabuki Brush (340kr) är förmodligen den sötaste lilla kabukiborsten jag någonsin sett! Den är klippt till att användas över stora ytor och funkar perfekt att använda tillsammans med Body Lava Luminizer (ovan). Borststråna är gjorda av syntet och väldigt mjuka. Trots att jag nästan aldrig använder kabukiborstar så vill jag ha den här i min samling, bara för att.

Fairy Bomb Glittering Pom Pom (415kr) kastar mig tillbaka till tonåren. Jag hade två liknande pom poms från H&M som gav ett skimmer i silver och guld. Nån fler som hade dom?? :-) Den här puffen har en rosa nyans av hyperreflekterande 3d glitter. Jag skulle säga roséguld då jag tycker den skimrar i guld också. Något dyr, men lyxig och otroligt vacker!

Man tar alltså upp puffen ur förpackningen och trycker den mot huden. Den är fylld med skimrande glitter som ger huden glöd.

Något du blev sugen på att testa? :-)

No Comments

    Leave a Reply