Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Orange & Blått

 

Jag fick feeling här om kvällen. Tanken var först att jag skulle göra svarta ögonbryn för att jag skulle göra en sminkning till svart hår. Sen blev det orange, lite guld och när jag väl skulle göra eyelinern så gick det… åt skogen. Jag hade nämligen en krämfärg från Anastasia Beverly Hills som jag trodde att jag kunde använda som eyeliner. Problemet var bara att den var för krämig och det funkade inte alls. Fick försöka lösa det med ögonskugga och det gick sådär. Gav upp, testade en blå mascara från YSL när det ändå blev pannkaka allt ihop. Tittar på bilderna nu i efterhand.. det kanske inte blev så tokigt ändå… eller vad tycker ni? :-)

Kram ♥

4 Comments

 • Lotta+L
  11 April, 2018 at 17:34

  Så läckert! Härliga färger!

  Reply
  • isastar
   11 April, 2018 at 18:09

   Tack Lotta! :-)

   Reply
 • Mona
  11 April, 2018 at 22:01

  Åh, det där gillade jag verkligen. Du är så jävla grym Bella!

  Reply
  • isastar
   12 April, 2018 at 09:56

   Tack snälla Mona! ☺️❤️

   Reply

Leave a Reply