Orange & Blått

 

Jag fick feeling här om kvällen. Tanken var först att jag skulle göra svarta ögonbryn för att jag skulle göra en sminkning till svart hår. Sen blev det orange, lite guld och när jag väl skulle göra eyelinern så gick det… åt skogen. Jag hade nämligen en krämfärg från Anastasia Beverly Hills som jag trodde att jag kunde använda som eyeliner. Problemet var bara att den var för krämig och det funkade inte alls. Fick försöka lösa det med ögonskugga och det gick sådär. Gav upp, testade en blå mascara från YSL när det ändå blev pannkaka allt ihop. Tittar på bilderna nu i efterhand.. det kanske inte blev så tokigt ändå… eller vad tycker ni? 🙂

Kram ♥

  1. Mona skriver:

    Åh, det där gillade jag verkligen. Du är så jävla grym Bella!

    1. Tack snälla Mona! ☺️❤️

  2. Så läckert! Härliga färger!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..