Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Body Butter med stramande effekt

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej, hur har er fredag varit? Tycker den här veckan har gått så fort så jag känner typ inte att de är fredag. På väg hem från jobbet smet jag in på mataffären och köpte en stor påse med naturgodis. Mums! Ikväll blir det bara mys i soffan. Vi har börjat se en ny serie som min kompis Elin skrev om i sin blogg. La casa de papel heter den, riktigt spännande!

Igår gjorde jag slut på en produkt här hemma. Det hör inte till vanligheten.. som ni vet. Jag testar väldigt många olika produkter och hinner inte göra slut på allt. Men! Den här body buttern från Rosenserien har jag verkligen klämt ur varenda lilla droppe ur. Jag gillar vanligtvis inte rosdoft, men den här doftar inte så starkt så det går bra. Den heter shaping och ska alltså hjälpa till att strama upp huden och göra den mjuk och spänstig. Funkar den? Ja.. ja tycker faktiskt det! Min hud känns faktiskt fastare, återfuktad (inte på ett kladdigt sätt som body butter kan göra) och mjuk. I like! Den här kan jag absolut tänka mig köpa igen.

Tips! Du hittar den på kampanj här just nu.

No Comments

    Leave a Reply