Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Söndagsmasken innehåller snigelslem!

 

Hej vänner! Hur mår ni? :-) Jag tänkte maska idag. Så kul att jag fått in det som rutin.. söndagar = mask. Och eftersom trenden med sheet masks är så stor nu så finns det ju en uppsjö av olika märken och varianter. Jag fick hem ett helt gäng från koreanska Oh K i veckan och jag tänkte att jag ska prova nån av dom idag. Jag är liiiite skeptisk mot den med snigelslem i… det låter väldigt o-mysigt (som vi hade sagt i Norrland, haha). Det är väldigt stort med snigelslem i skönhetsprodukter i Asien då det är rikt på proteiner, antioxidanter och hyaluronsyra.

Vågar jag? :-) Blir du sugen på att testa den hittar du den hos bl.a. H&M!

Tidigare masker:

Söndagsmasken bubblar
Söndagsmasken är magnetisk
Söndagsmask med vänner
Ansiktsmask i guld
Ansiktsmask som är torr

No Comments

    Leave a Reply