ANNONS

Sleek Makeup Party

/

Hej! Hur mår ni? 🙂 Jag är faktiskt i Sundsvall. Jag kände spontant för att åka upp till familjen i fredags efter jobbet så jag tog bilen. Roade mig själv i 40 mil med att lyssna på poddar. Idag bär det dock av hem till Stockholm igen. Jag har en massa spännande events till veckan.

I torsdags var jag också på ett event tillsammans med sminkmärket Sleek och Vass PR. Det bjöds på mumsig plockmat, sockervadd, drinkar, bra musik och såklart en massa smink. En toppenkväll! ♥

Effie och Marcel skickade snaps till Effies lillasyster som älskar Marcels youtube, haha!

Representanter från Sleek berättade mer om de nyheter som kommer i maj hos Sephora. Bland annat denna foundation som ska hålla under sommarens svettiga dagar. Jag fick med mig ett test hem. Som jag förstod det så går nyanserna varannan varm och kall (dvs rosa och gul) och nr 7 passade mig bäst. Jag har testat den sen i torsdags och jag gillar den. Det står att det är medium till full täckning men jag skulle nog säga att den är medium.

Det kommer även en nedmattande primer som ger en soft ”blurr” effekt på huden.

”So many palettes and only two eyelids” Sleek har verkligen fina paletter till en billig peng. Jag har flera i min samling och minns min allra första Sleek palett som jag köpte när jag bodde på Mallorca 2009. Jag tror till och med att jag har den kvar nånstans i gömmorna 🙂

Den här paletten med tre highlighter i krämform och två i puderform stal showen lite. Mina ögon drogs till den direkt. Så himla fin! Fick med mig ett test hem.

Tack Vass och Sleek för en rolig kväll! Ser fram emot att se nyheterna i butik sen. Ni hittar dom som sagt hos Sephora i maj.

Nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag påbörja resan hem till Stockholm igen 🙂

2
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00