Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Black Space & Fotmask!

 

Halloj! Eftersom det inte blev någon söndagsmask igår så kör vi dubbla idag. Jag har nämligen helt glömt att visa er en ansiktsmask och en fotmask som jag testade när vi var i Abu Dhabi.

Oozoo Bear Black Space Pore Caring Mask blandar man själv genom att vika och pressa ena kanten. Trycket gör att förpackningen/ampullen öppnar sig och innehållet blandas med masken.

Masken hade en jättebra passform för mitt ansikte och satt också kvar väldigt bra. Stor tumme upp! Jag hittar väldigt lite info om vad den innehåller men den ska verka lugnande och även dra drar ihop porerna. Kändes väldigt skön på iaf. Det här är nog en av de bästa arkmaskerna som jag testat tror jag.

Fullständig ingredienslista hittar ni här..

Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Saponaria Officinalis Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Copper Tripeptide-1, Tromethamine, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance

Priset ligger på 65kr och den finns hos Sephora.

Testade även en fotmask från Seoulista Beauty som innehåller rosolja, aloe vera och bivax. Tossingarna blir återfuktade och mjuka på 30 min. Perfekt för att förbereda fötterna för sommarens sandaler eller efter en lång dag när man stått eller gått mycket.

Priset ligger på 98kr för två “sockar” och du hittar dom hos LookFantastic.se

2 Comments

 • Amel
  24 April, 2018 at 17:32

  Vad härligt! Lite förvånad dock att masken funkade för din hudtyp. Witch hazel och tea tree är vanliga ingredienser i produkter riktade mot oljig/ acne benägen hy. Något jag har och som funkar för mig.

  Reply
  • isastar
   25 April, 2018 at 18:35

   Ja precis, alltså min hy har varit lite bråkig i några månader men nu börjar den bli bra igen.. så masken kanske hjälpte till att lugna :-)

   Reply

Leave a Reply