ANNONS

Festival Week med NYX professional makeup!

/

Hej på er! Hur mår ni? 🙂 Jag har precis kommit hem från en rolig kväll tillsammans med NYX professional makeup. Min gamla vapendragare Jakob (vi arbetade tillsammans i flera år) som numera är Social Media Manager för NYX professional makeup i Norden bjöd in mig till deras master class och festival-event.

Coachella har ju precis avslutats i LA och ingen som hänger på sociala medier har väl missat det? NYX kände iaf att dom ville ta med festivalen till Sverige och peppa inför sommarens festivaler här hemma. Därför kommer dom köra en hel helg med en massa kul på Åhléns city här i Stockholm. Har ni vägarna förbi så missa inte det! 🙂

Dom hade gjort så fint i lokalen och verkligen försökt återskapa festivalkänslan med bra musik, god plockmat och roliga utsmyckningar. Vi alla fick ”festivalarmband” och blomsterkransar vid entrén.

Fina Evelina som vann förra årets NYX Nordic Face Awards demade en sminkning med en hel del produktnyheter som lanseras nu.

Det blev mycket glitter, glow och skimmer. I like!

Jakob och Felicia

Så kul att få träffa Jakob när han är i stan! Han är en riktig glädjespridare, jäklar vad vi var skrattat tills vi gråtit ihop många gånger. Haha! Han har förresten en youtube-kanal, besök den vettja! 🙂

Sååå många fina produkter! Fick med mig ett gäng hem att prova också, så de kommer närmare recensioner 🙂

Spanade ju in dessa nyheter när jag var på Cosmoprof i Bologna också. Ville ha varenda en men höll mig från att shoppa loss. Nu får jag äntligen prova dom!

Antonia och Daniel in action för att fånga den perfekta instagram-bilden 😉 Dom har precis startat en podd tillsammans. Har ni lyssnat på den? Tips!

Ha en fin kväll allihopa ♥

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00