Sweed Lashes x Ida Sjöstedt

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej vänner! Som sagt, en hel del events denna vecka.. och därav sena kvällar. Ikväll var jag inbjuden till ett intimt event hos Ida Sjöstedt tillsammans med Sweed Lashes.

Gabriella Elio som äger Sweed Lashes fastnade för Idas kreationer och modevisningar redan för flera år sedan och för 2 år sedan skapade dom en lösfrans tillsammans. Ikväll fick vi se Idas nya kollektion med sommar- och bröllopsklänningar, samtidigt som Gabriella visade olika looker med fransarna.

Ida Sjöstedt edition är en 3D-frans. Det betyder att man limmat flera lager av fransar ovanpå varandra för att skapa volym. Jag har faktiskt inte testat dessa fransar tidigare men fick med mig ett pressprov hem, så det ska det bli ändring på 🙂 Sweed Lashes säljs på bl.a. Åhléns och LYKO.se (länk)

Vi minglade runt och kikade på nya sommarkollektionen. Helt fantastiska klänningar där blommorna är fastsydda för hand!

Gabriella visade hur man kan sminka en brud-makeup på olika sätt med hennes fransar och tipsade om sina favoritprodukter.

Gabriella tipsade om att använda brun kajalpenna istället för svart, för att få en mjukare look. Skuggpaletten hon använde är populära Naked Heat från Urban Decay.

Jag har själv gjort en sminkning + tutorial med den paletten.

Tänk att få gifta sig i en sån här klänning! 🙂 En vacker dag kanske..

LOADING..