Meny
DOFT / NYA PRODUKTER

Dolce Gabbana Italian Zest

 

Halloj! Har ni en fin söndag? :-) Höll nästan på skriva lördag.. lite förvirrande men skönt med en lång helg. Idag har jag bl.a. varit på Bauhaus med mamma och pappa och köpt virke m.m till vår sommarstuga. Snart är det så pass varmt att man kan åka dit. I år ska vi renovera köket i stugan. Älskar att renovera, måla och sånt så jag längtar tills man kan sätta igång :-) Ska försöka åka hit upp lite oftare i sommar så att jag kan vara med och bygga.

Men tills sommaren behagar sig komma så kan vi titta närmare på en ny sommardoft..

Dolce Gabbana släppte en ny doft för drygt en månad sedan. Light Blue som är deras klassiker har fått en ny tvist med citrus. Italian Zest, som den heter, ska ge en känsla av en sprudlande sommardag i Capri, en kärlekssaga med sol och bad i Medelhavet.

De bästa citronerna är dom som blommar först på träden och det är just dessa citroner som fått ge doft till Italian Zest. Om man vet hur originalet Light Blue doftar så känner man den i basen av den här doften, medan toppnoten verkligen är citron!

Priset ligger på 695kr för 50ml.

1 Comment

  • Lotta+L
    30 April, 2018 at 16:21

    Låter som något jag skulle gilla!

    Reply

Leave a Reply