Mälarpaviljongen

 

Wow vilket väder idag igen! SÅ härligt! Smet ut på lunchen och njöt av solen med en sallad. Sån ångest att jobba inne på kontor den här tiden på året. Nån fler än jag som känner så? 😛 Direkt efter jobbet skyndade jag mig iväg till Mälarpaviljongen och mötte upp tjejerna för att njuta av kvällssolen.

Mona och jag. Mona som äntligen vågat sig på att börja använda rött läppstift. Hur snyggt?! 🙂

 Bästa Kicki är också makeupartist och frilansar. Hon sminkar mycket för tv, kändisar, reklam.. ja allt! Hon berättade att hon nu senast sminkat sångerskan Lisa Ajax för hennes nya låt. In och läs Kickis blogg om du inte gjort det! 🙂

Jag tog en skagen, men den var sådär. Annars är Mälarpaviljongen himla mysigt oavsett om man bara vill ta en drink, fika eller käka.

Mona och Lina

Som alltid, mysigt att hänga med dessa tjejer. Vi har jämt så mycket att snacka om, haha! Allt från jobb, till smink och resor.

Nu är det dags att sova strax. Trött efter en lång dag. Imorgon ska jag besöka Skincity. Blir kul och spännande! Tar med mig kameran så får ni se varför jag ska dit. Godnatt ♥

  1. Jobbar också på kontor. Ett sånt slöseri med vår korta sommar, speciellt som jag får vänta på semestern till augusti 🙁

    Muntrar under tiden upp mig med diverse bloggar 🙂

    1. Ja eller hur! Så trist. Det borde vara möjligt att få jobba hemifrån/utifrån under sommaren

  2. Vad roligt att du umgås med Mona! 🙂 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..