Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖVRIGT

Sminkspegel

 

Jag har glömt att visa er min nya sminkspegel som jag köpte när vi var i Sundsvall. Jag har haft lite olika sminkspeglar genom åren. Både stora och små, med och utan belysning. För några år sedan hade jag ett större behov av en spegel med bra ljus. Jag sminkade mig mer (olika looker) och det var min enda ljuskälla under årets mörka månader. Nu för tiden sminkar jag mig mer sällan (tyvärr, ska försöka ändra på det!) och när jag väl gör det så använder jag mina soft-boxar som jag fotograferar med. Dom ger dagsljus och det funkar jättebra. Därför har inte behovet av spegel varit lika stort och jag har bara haft en liten enkel.

Av en slump sprang jag förbi den här spegeln på IKEA. Slängde ned den i den blå kassen direkt! En snygg spegel med förstoring och belysning för ynka 199kr. Jag är supernöjd! :-)

Förstoringsspegel x3 på den ena sidan och LED-lampor som drivs av 4st AA-batterier. Belysningen ger ingen wow-upplevelse men helt klart ok för den billiga pengen.

Du hittar spegeln här.

3 Comments

  • Lotta+L
    16 May, 2018 at 19:56

    Tack för tips! Låter som en bra idé till dottern. Jag har en vändbar också med lite förstoring på ena sidan, i badrummet som man fäster i vägg el dylikt. Från Ikea med.
    Fast jag börjar bli i behov av en som förstorar X10. Var hittar man sådana?

    Reply

Leave a Reply