New Clinic & Art Clinic

Alla bilder är tagna utav Katriina Mäkinen

I förra veckan var jag på ett väldigt spännande och annorlunda (för mig) event som Luxe events bjöd in till. Vi var nämligen ett gäng utvalda personer som var bjudna till New Clinic, en skönhetsklinik som arbetar med botox, fillers, kemiska peelings m.m. Salongen ägs av Anna och Helen som är två legitimerade och meriterade sjuksköterskor med lång erfarenhet inom branschen.

Salongen ligger ett stenkast från Humlegården och har funnits i lite mer än ett år. Man arbetar också tätt med företaget Art Clinic som jobbar med plastikkirurgi. Art Clinic håller till i Uppsala men besöker New Clinic en gång i veckan då man kan få konsultation för större ingrepp.

Anna och Helen med teamet från Art Clinic bakom sig.

Tjejerna Jenny & Felicia berättade här om vad som väntade under kvällen. Dom äger eventbyrån LUXE och det var alltså dom som roddade hela eventet. Så duktiga och härliga tjejer! 🙂 Det bjöds på god plockmat, fillers och botox för dom som önskade, ett vackert klock-smycke från Emma Israelsson och en valfri doft från franska Valeur Absolue.

Hade inte hört talas om detta doftmärke tidigare men gillade dom alla. Det blev till slut doften ”sensualite” med ros och vita blommor för mig 🙂

Jag och Evelina hade massor av frågor till plastikkirurgen Andreas. Jag frågade bland annat om han får mycket frågor när han presenterar sig som plastikkirurg, haha! Han svarade att han inte brukar berätta att han är det… pga många frågor 😉

Företaget Mentor som tillverkar bröstimplantat var också på plats och berättade om olika typer av implantat, svarade på frågor och höll en tävling där vi fick gissa storleken på ett inplantat. Så himla svårt! Hade verkligen ingen aning men lyckades ändå gissa rätt.. 300cc vilket är den vanligaste storleken kvinnor väljer. Mentor säljer implantat till kliniker så väl som sjukhus där man behandlar kvinnor som drabbats av bröstcancer.

Jenny, jag, Evelina & Felicia

Tusen tack till Luxe, Art Clinic och New Clinic för att jag fick komma och lära mig mer om er och era behandlingar. Minst sagt en helt ny värld för mig! Och till er som läser, om ni funderar på att göra ett ingrepp/behandling, var noggrann med att gå till en seriös klinik där personalen är utbildad och vet vad dom gör!

5 saker om botox som jag fick lära mig:

♦ Det tar en vecka eller mer innan botox börjar ”verka”.
♦ Om man har botox i pannan så tar det längre tid för avtryck efter huvudbonader (t.ex. hjälm, mössa, keps) att försvinna.
♦ Botox behöver inte ta bort all mimik/rynkor utan av en liten dos kan man fortfarande se linjer/rörelser.
♦ Det rekommenderas att börja med botox innan man fått allt för djupa rynkor, för då är det svårare att bli av med dom.
♦  Om man tillför botox till en muskel kan en närliggande muskel istället börja jobba för att kompensera.

Tycker ni att sånt här är intressant? Kram! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..