Event med Real Techniques

 

Hej på er! Puh, hemma efter en låång arbetsdag. Jag hjälpte min kollega Efsane med ett event ikväll. Efsane är brand manager för Real Techniques i Norden och hade styrt ihop ett event tillsammans med Well, nog om det! Eventet ikväll var iaf ett event där Mona bjudit in sina läsare och deras döttrar. Tanken var att döttrarna skulle visa mammorna hur man lägger contouring och highlight. Nu för tiden kan ju oftast barn mer än vuxna när det kommer till smink, tack vare youtube, haha! Jag fick hoppa in som makeupartist och ge lite tips och trix hur man använder Real Techniques borstar. Kul!

Lugnet före stormen. Totalt deltog ca 65 st mammor och döttrar. Här hade vi dukat upp med ”sminkstationer” och sen bjöds det på plockmat, dricka, snacks osv. Sorry för kasst ljus! Det är solskydd utanför huset som är orangea.. som färgar hela lokalerna orange.

Mona och jag

Vi sminkade med contour och highlight-paletter från Pashion Stockholm. Det är mina kollegor som tar fram dom produkterna. Dom har förresten precis lanserat en ny palett som heter Twinkly Star och innehåller glitterskuggor. Tog en bild idag på jobbet. Fin va? 🙂

Nä, nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon! 🙂

  1. Anette skriver:

    Tack för igår, jättetrevligt och lärorikt.

    1. Tack själv! 🙂 kul att du kom!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..