Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Fixa sommarfötterna!

 

Vi är redan mitt i juni… gaah, tiden går så fort! Räknar ned dagarna till Grekland :-) Innan dess har jag lovat mig själv att jag ska unna mig en pedikyr. Jag gör aldrig pedikyr (inte heller manikyr för den delen, haha) på salong och tänkte därför köra en innan det är dags för semester och flipflops!

Sen klickade jag runt på nätet och hamnade inne hos Apotea här om dagen. Jag har läst en hel del om den här fotkrämen från FootMender. Jag tror folk har fått den i glossybox och därför har den synts lite här och där. Nån av er som kanske har glossybox och har fått den? :-) Jag var iaf tvungen att klicka hem den efter allt jag läst och hur andra hyllar den.

Footmender är alltså en fotkräm som innehåller en unik blandning av sex aktiva ämnen. Den avlägsnar döda hudceller för att nya ska växa fram och är antibakteriell. Man smörjer in fötterna en gång om dagen och ska märka skillnad redan efter första användningen. Den gör fötterna mjuka och att förhårdnader, liktornar och hälsprickor försvinner.

Jag har inga större problem utan är mest ute efter att få mjukare och mer återfuktade fötter. Krämen är inte tjock och fet som andra fotkrämer jag testat utan den är ganska rinnig. Den doftar mentol och sticker pyttelite på huden, knappt märkbart. Upp till bevis nu! Återkommer om det är en mirakelprodukt eller ej ;-)

Du hittar den här hos Apotea.

Ingredienser för er som är intresserade av sånt: Aqua, Urea, Sodium Lactate, Lactic Acid, Tartaric Acid, Glycolic acid, Panthenol, Glycerin, Methyl Methacrylate Cross-Polymer – sätt in, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Methyl Glucose Sesquistearate, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Behenyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Caprylyl Glycol, Squalene, Mentol, Polyacrylate–1 Crosspolymer, Retinyl Palmitate, Sodium Gluconate.

1 Comment

  • Pernilla S
    25 June, 2018 at 22:49

    Jag har den men varianten som är för diabetes-fötter. Den är ganska tjock och klibbig (haha hatar att smörja in fötterna, och speciellt med den) och den luktar inte mentol, MEN den funkar faktiskt! Så då blir det värt att smörja in fötterna ändå trots att jag hatar känslan av det :) Jag hade riktigt torra fötter innan, men nu är de fina.

    Reply

Leave a Reply