Dags att bli brunett?

 

Vet ni, jag är less på min hårfärg. Jag är ju väldigt blond nu med massa slingor och jag har inte färgat det på några månader så utväxten (ombre) har hamnat ganska långt ned. Jag ska iaf försöka hålla ut tills dess att vi varit i Grekland eftersom sol och saltvatten kommer slita på håret. Jag är faktiskt jäkligt sugen på att bli mörkhårig igen. Inte just nu i sommar men kanske till hösten. Satt och kikade på lite gamla bilder och hittade den här. Vad tycker ni, ska jag gå tillbaka till brunett i höst?

Passar på att re-posta min tutorial jag gjorde för denna look. Jag gillar den.. hoppas ni också gör det! 🙂

  1. Applicera en ögonprimer över hela locket.
  2. Lägg en mossgrön skugga på mitten av locket.
  3. Lägg en ljusare grön/guld skugga i inre ögonvrån.
  4. Lägg en mörkbrun/lila skugga på yttre delen av locket.
  5. Ta en fluffig pensel och sudda samma färg upp i globlinjen.
  6. Fortsätt under ögat och lägg den mörka skuggan i ytterkanten
  7. Bygg på med den gröna och till sist den ljusa i ögonvrån.
  8. Börja med att dra en eyeliner på locket, närmast fransarna.
  9. Fortsätt längre ut och gör en svepanda eyeliner
  10. Fäst lösfransar och måla mascara på nedre fransarna. Klart!
  1. Verkligen en fin sminkning!
    Tycker du passar både som blond och brunett. Men förstår att du tröttnar, det har jag också gjort. Känner också för att bli mörkare, men tvekar eftersom min utväxt är gråvit…syns så mycket om man är mörk. Får se, men som du skriver nog klokt vänta till hösten eftersom solen bleker.

    1. Tack snälla! 🙂 Ja, kanske i september/oktober.. vi får se! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..