Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Queen of Hungary

 

Det är egentligen lite dumt att jag visar er den här produkten för det är nämligen en Limited Edition Queen of Hungary Mist från Omorovicza. Den går med andra ord inte att köpa längre, men jag kände ändå att jag vill visa er den.

Jag har en del produkter från Omorovicza här hemma. Det är ett lyxigt hudvårdsmärke från Ungern och går att köpa på bland annat Lookfantastic (som skickar till Sverige). Huvudingrediensen i produkterna är vatten från en 2000 år gammal källa i Budapest. Vattnet ska ha ovanligt höga halter av mineraler som gör under för huden.

Den limiterade misten ovan innehåller rosextrakt och doftar fräscht av ros – utan att det blir för mycket. Det finns en hel del mister i sortimentet så är du sugen så kan jag rekommendera dig att spana in dom. Min flaska står numera på mitt kontorsbord då min kollega som sitter bredvid mig kommer från Ungern och blev eld och lågor när hon  såg den. Vi turas om och sprejar över våra ansikten några gånger om dagen. Härligt att få en fräsch känsla i ansiktet när man sitter många timmar framför datorn.

Nu ska jag packa och sen se Sverige spela VM! Håller tummarna för dagens match!! Vi hörs senare vänner ♥

No Comments

    Leave a Reply