Sarakiniko

 

Sarakiniko Beach

Sandra och jag i våra nya solhattar! 😀

Hej på er! Idag tog vi mopparna och åkte till Sarakiniko Beach. Det tog ca 40 min från Parga och vägarna var väl inte dom bästa, men det funkade. När man väl kom fram till stranden var det mödan värt. Så fint! Vi solade, badade och käkade en riktigt grekisk lunch med grekisk sallad, saganaki och tzatziki. Sen åkte vi hem och hängde lite vid poolen på hotellet på eftermiddagen. Vi bor på ett jättemysigt, litet hotell som heter Theros och som ligger ett stenkast från Pargas hamn.

Nu ska vi dricka lite prosecco här på terassen och njuta av kvällssolen innan det är dags att promenera ner till hamnen för middag. Hörs imorgon! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..