Meny
GREKLAND - PARGA / RESOR & HOTELL

Piso Krioneri och poolhäng

 

Idag gick vi ned till hamnen för att hyra en båt, men alla var uthyrda. Vi bestämde oss därför för att satsa på båt imorgon, och så promenerade vi till stranden Piso Krioneri istället.

Piso Krioneri ligger bara en liten bit från Pargas hamn och man promenerar dit på några minuter.  Det är ingen sandstrand utan det är stenstrand, vilket jag föredrar. Gillar inte när det är sand överallt! Vi snorklade bland klipporna och där kunde man se massa olika fiskar :-) Tips om ni gillar att snorkla!

Vid lunchtid promenerade vi upp till berget vid sidan av stranden för lite käk. Sjukt fin utsikt och det svalkade skönt i skuggan. Jag beställde Dakos, en favorit. Det är tomater, fetaost, basilika, bröd, olja och kryddor. Mums!

Sen gick vi hem till hotellet och hängde vid poolen. Det är så nice för hotellet är så litet och varje dag har vi haft poolområdet helt för oss själva. Vi lyssnar på musik, spelar strandtennis i poolen, badar med luftmadrasser osv. Känns som vi har en egen villa med pool. Så lyxigt :-)

2 Comments

 • Amanda
  7 January, 2019 at 20:36

  Hej! Snubblade in på din blogg nu när jag försökte hitta info om hotell Theros i Parga. Jag blev ännu mer taggad på att åka till Parga i juni efter att ha sett alla dina inlägg! :D Tänkte bara fråga om du upplevde badrummen som fräsha på hotellet? Är så himla kinkig och det finns inte så mycket info att hitta om hotellet för övrigt… Du tar superfina resebilder verkligen! :)

  Reply
  • isastar
   8 January, 2019 at 06:31

   Hej! :-) vad kul! Det är ett supermysigt hotell verkligen! Åh, nu blev jag avis på dig, gud så härligt att åka dit i sommar! :-) Badrummen är fräscha men i dom två rum vi hade var det inte ett enda stort badrum utan en toalett separat och sen duschen separat och handfat/spegel är utanför om du förstår vad jag menar? :-)

   Reply

Leave a Reply