Hejdå Parga!

 

Sista kvällen i Parga är kommen. Veckan har gått fort men det känns ändå som att vi har varit här jättelänge. Lustigt! Vi är iaf supernöjda med resan. Vi har haft toppenväder varje dag med en massa sol och bad, åkt moppe till olika stränder, hyrt båt, ätit god mat och bott på ett jättefint hotell. Kan verkligen tipsa om hotell Theros. Att vakna upp till utsikten ovan varje morgon är inte fy skam 🙂 Parga är annars ett väldigt mysigt resmål som passar par och barnfamiljer. Det finns några enstaka barer men vill du festa bör du kika på något annat resmål, enligt mig.

Kan absolut tänka mig att komma tillbaka hit, kanske nästa år, eller så blir det en annan grekisk liten ö. Vem vet 🙂 Nu ska vi gå ut och njuta en sista middag med tzatziki, saganaki och all annan grekisk god mat. Vi åker ganska sent i morgonkväll så vi har faktiskt hela dagen imorgon också. Blir en lugn dag vid poolen 🙂

Vi hörs hemifrån Sverige! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..