Barnsligt roliga ansiktsmasker!

 

När jag äntligen (..efter flygförsening och annat) kom hem igår så hade det till min uppmuntran kommit ett väldigt roligt presspaket från Glamglow. Låt oss ta en närmare titt!

Nån fler än jag som lekte med My Little Pony som liten? 🙂 Dom är ju fortfarande populära men väcker minsann många minnen. Min storasyster hade en hel samling ponnys och jag fick låna dom när jag skulle bada. Jag brukade ställa dom uppradade på badkarskanten 🙂

Hur som, så har Glamglow nu lanserat 3 ansiktsmasker efter ponnyerna Pinkie Pie, Twilight Sparkle och Princess Luna. Namnen säger mig dock inte så mycket.. jag hade ingen större koll på vad dom hette/heter.

I lådan får man, förutom masken, också en liten spatel och ett ark med glittrande tatueringar. Barnsligt? Kul? Javisst! 🙂

Maskerna är av märkets populära #Glittermask Gravitymud och innehåller närande ingredienser (så som hyaluronsyra, extrakt från röda alger osv.) som ska stärka huden och ge den mer definition.

Masken ska appliceras jämnt över hela ansiktet och därefter torka och dras av. Det tar ca 20-45 minuter för masken att torka beroende på hur tjockt lager man lägger. Man ska alltså inte skölja av den med vatten utan den ska slängas i soporna efter användning. Detta för att glittret inte ska följa med ut i avloppet och sen ut i haven.

Priset ligger på 565kr per mask. Intresserad? Du hittar dom hos Kicks! 🙂

LOADING..