Abstrakt konst

 

12082018 img 0533 2
12082018 img 0536
12082018 img 0542

Halloj! 🙂 Hur mår ni? Jag och Thomas firade 6 år tillsammans igår så vi gick ut och käkade middag och sen gick vi på bio 🙂 Jag ville så gärna se nya Mamma Mia och det var typ den enda film som gick på en bra tid så de fick bli den. Så himla härlig! En riktigt feel good film. Jag satt och sjöng med i alla låtar, det var bara nån enstaka jag aldrig hört förr. Nån av er som sett den?

Idag har vi fått upp vår nya tavla här hemma! Vi har länge velat ha en stor, maffig tavla på väggen ovanför soffan. Eftersom min syster alltid målat och ritat på fritiden så frågade vi henne om hon ville hjälpa oss.  Och det ville hon! 🙂 Vi stod självklart för alla kostnader och så fick hon fick instruktionerna abstrakt, guld, grönt, grått och vitt. Efter månader av jobb så är den äntligen klar. Vi är supernöjda med resultatet! Kul att ha något som ingen annan har. Lite svårt att få en rättvis bild på den dock då det guldiga är äkta bladguld som reflekteras i ljuset.

Min syster målar också en hel del annat, så som djur, människor, natur osv. Den kreativa ådran finns i vår familj, jag målar på ansikten och hon på papper/duk. Hehe 🙂 Här är två andra hon gjort..

Img 2381 2
2013 ian

LOADING..