Holi Shower Foam Flower

 

1102384 theritualofholishowerflowerfoamproc

Rituals… har lanserat en ny kollektion som heter Ritual of Holi. Tanken bakom ritualen är att livet ska vara lekfullt och inte alltid så allvarligt. Att man ska känna sprudlande glädje och strunta i det där perfekta.. och bara vara, precis som man är.

Som ni vet älskar jag Rituals! Så tråkigt att jag aldrig mottar pressinformation från dem numera (dom bytte pr-byrå och sen blev det tyst) så jag har lite dålig koll på nyheter/sortiment. Jag råkade dock snubbla över en produkt från den senaste kollektionen och det är det här duschskummet. Jag älskar Rituals duschskum och det gör även min sambo. Dom gör huden så mjuk och len! Vet inte hur många flaskor vi avverkat här hemma.

Det här skummet formar sig som en ros när man trycker ut det. Hur fint?! 🙂 Wow! Måste verkligen springa förbi Rituals butik inne på Mall of Scandinavia nästa gång. Hoppas dom har den inne!

1102384 theritualofholishowerflowerfoamprob

Doftar av vit lilja, och söt persikoblomma. Kostar 80kr styck.

LOADING..