Meny
ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Ardell Wispies mascara

Inlägget innehåller annonslänkar

24062018 img 9609

24062018 img 9612

Hej vänner! Hur mår ni? :-) Jag borde verkligen ha varit och tränat idag.. för jag ska faktiskt springa tjejmilen på lördag! Har aldrig i hela mitt liv sprungit en mil men tänkte att det skulle vara en bra morot att hålla träningen igår i sommar. Om det gick bra? Haha, nope! Jag kommer nog få gå större delen av banan. Men men, det blir nog kul ändå! :-) Tycker det är peppande med lopp när det är mycket folk, bra musik och härlig stämning.

Men nog om det! Det jag ville visa er idag är att märket Ardell, som de flesta av er säkert känner för lösögonfransar, nu har släppt smink. Lösfransarna som heter “wispies” är Ardells bästsäljare och nu har man tagit fram en fibermascara som lovar liknande resultat. Mascaraborsten är liksom skruvad. Ser fram emot att testa den! Tvivlar på att mina fransar kommer bli som ett par false wispies men den kan ju vara bra för det ;-) Priset ligger på 189kr och du hittar den här.

No Comments

    Leave a Reply