Meny
FRÅGOR & SVAR / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Tre produkter jag inte kan vara utan..

Inlägget innehåller annonslänkar

Under helgens babyshower fick jag en fråga från en av tjejerna.. “Vilka 3 skönhetsprodukter klarar du dig inte utan?”. Det tog en stund innan jag kom på mina svar. Vilka produkter klarar du dig inte utan? Mina hittar du nedan!

Mascara

Mascara

Kanske inte så otippat. Mascara tror jag dom flesta som är makeupintresserade använder. Jag provar väldigt många olika mascaror under ett år. Vissa fastnar jag lite mer för och just nu är de dessa två ovan som jag varierar mellan. NYX Worth the hype (finns att köpa här) är ganska ny och väldigt prisvärd. Helena Rubinstein Lash Queen Feline Black (finns att köpa här) har funnits ett tag och är mångas favorit. Det jag gillar med dessa två mascaror är främst borstarna som separerar fransarna fint. Sedan håller dom mina fransar böjda hela dagen utan att smula.

Lappar

Läpprodukter

Får jag bara välja 3 produkter så vill jag nog välja nån läpprodukt också. Lite färg på läpparna kan ibland göra stor skillnad till en sminkning, eller om man är helt osminkad. Jag håller mig gärna till mauve-färger (rosabrun) eller lite mörkare som rött och lila. Favoriter just nu är IsaDoras Lip Booster Plumping Gloss (finns att köpa här) som ligger i jackfickan konstant. Glossigt men inte kladdigt och sitter bra under dagen. Färgen Juicy Mauve är en perfekt MLBB-färg (my lips but better). Sen för lite mer täckande färg och matt finish gillar jag YSL flytande lip stains (finns att köpa här). Dom blir matta utan att kännas torra och sitter bra!

 

Nablabrowpot1000preview450x270

Ögonbrynsfärg

Inte utan mina ögonbryn! :-) När jag inte fyller i mina ögonbryn känner jag mig osminkad. Även om jag har övrigt smink. Min favoritprodukt när det kommer till att fylla i brynen är Brow Pot från NABLA. Du hittar den här. Den har jag tjatat om flera ggr tidigare men jag gillar den fortfarande lika mycket! Färgen Neptune har en perfekt mix mellan varm/kall brun färg som passar mina egna färger.

Vilka 3 produkter klarar du dig inte utan? :-)

 

No Comments

    Leave a Reply