ANNONS

NKs nya doft- och kosmetikavdelning har öppnat!

/

25092018 img 7405

Hej från ett hotellrum i Manchester! Okristligt tidigt imorse klev jag upp och tog mig ut till Arlanda. Jag har helt glömt att berätta att jag ska spendera några dagar här, i Manchester. Jag har haft så mycket i huvudet att jag knappt tänkt på denna resa. Kom på igår kväll att det var en bra idé att packa resväskan! haha 🙂 Men nu är jag iaf här. Jag ska självklart berätta mer, men först vill jag visa er NKs nya doft- och kosmetikavdelning som jag besökte igår.

25092018 img 7377

När jag väl kom in på NK kändes det som att det var hundra år sedan jag var där sist. Det är lite nackdelen med att bo och jobba utanför stan. Man missar liksom lätt allt som händer inne i city. Och tro mig, det har hänt mycket! Där det tidigare var herrskjortor och slipsar var där nu massor av spännande doft- och sminkmärken!

25092018 img 7375

Otroligt många nischade brands jag aldrig hört talas om tidigare. Jag gillar ju doft men är ingen expert, så jag hade bjudit med mig min vän Cecilia som är en doftnörd ut i fingerspetsarna. Tillsammans gick vi runt där, sniffade och ååååh, aaah, mmmmh:ade oss. Ovan ser ni märket Memo. Mycket spännande dofter och en aningen annorlunda, vackra flaskor!

25092018 img 7403

Vilhelm Parfumerie, ett USA-baserat märke med svensk grundare.

25092018 img 7373

Ex Nihilo, ännu ett nytt märke för mig.

Om ni gillar doft ska ni verkligen ta er till NKs nya avdelning. Jag lovar att ni kommer hitta något nytt och spännande!

25092018 img 7380

På kosmetikavdelningen finns också en hel del nya märken. Som bland annat Hourglass! Så glad att äntligen få klämma och känna på dessa produkter. Har tidigare mest läst recensioner på nätet och suktat. Fick med mig deras senaste mascara som jag håller på prova nu. Återkommer med mer info 🙂

25092018 img 7386

De här paletten är ju också magisk. Så fin! I den finns två contourfärger som är ganska så matta men som har en silkeslen finish och inte gör sig pudrig på huden. Sen två blush, en varm och en kall. Ett solpuder och en highlighter.

25092018 img 7390

Ett annat märke jag blev glad över att se var Chantecaille! Deras produkter har jag aldrig sett i verkligheten förut men läst väldigt mycket om på nätet. SÅ fina förpackningar och jag gillar också att dom bryr sig om djur. Ser ni djuren som är pressade i dessa produkter? För varje såld produkt går en summa till att rädda utrotningshotade arter. Dom har också en hel kollektion som hjälper till att stötta elefanter.

Nu måste jag rusa. Vi ska ut i stan här en sväng och se om vi hittar något kul. Jag har siktet inställt på Primark. Alltid ett måste när jag är i England, hehe! Vi hörs snart igen 🙂

2
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00