ANNONS

LookFantastic Premiere 2018 del 2

/

26092018 img 1107

Hallå! Har ni haft en fin söndag? 🙂 Nu fortsätter vi på gårdagens inlägg..

..och börjar med doft, där det kommer en hel del nytt! Visste ni att det lanserades totalt 2212 st nya parfymer under 2017? Det blir bara fler för varje år som går dessutom. Inte undra på att man har svårt att  bestämma sig ibland 🙂

26092018 img 1085

Denna från Burberry har toppnoter av hallon, jordgubbar, svartvinbär, blåbär och körsbär. En riktigt bärig doft med andra ord! Hjärtnoterna är sedan jasmin och viol, och basnoterna amber, mysk och ekmossa. Riktigt trevlig men kanske lite mer en sommardoft än vinterdoft enligt mig 🙂

26092018 img 1111

Philiosophy är tydligen parfymmärket som säljer bäst bland kvinnor i USA. Väldigt lätta dofter som de flesta kan bära.

26092018 img 0985

Margaret som är grundare utav märket Omorovieza var som sagt på plats på mässan. Jag har ju testat en del från detta märket tidigare, och läst på lite om deras historia men det är alltid kul att höra en grundare prata om sitt eget varumärke. Det är ofta mycket känslor och hårt jobb bakom produkterna.

Amerikanska Margaret hamnade lite av en slump i Ungern när hon blev erbjuden ett jobb på den amerikanska ambassaden. Hon träffade sin nuvarande man vars familj äger uråldriga badhus med helande källvatten. Det sägs att soldater under det Ottomanska kriget badade i vattnet för att få krigsskador att läka snabbare. Margaret själv har haft svår akne under hela sin uppväxt och blev förvånad över hur fin hennes hud blev när hon använde vattnet till sin hudvård. Det blev början på det lyxiga hudvårdsmärket Omorovieza.

26092018 img 1029

MIO och Mama MIO är två varumärken som ligger under the Hut Group, precis som webbshoppen LookFantastic. Dom tillverkar produkter som bland annat ska göra huden fastare och bristningar mindre synliga.

26092018 img 1031

Jag har lite svårt att tro att en kräm kan påverka huruvida man får bristningar eller ej. Enligt vad jag hört är det snarare genetiskt och att ingen kräm kan påverka detta. Representanterna från Mama Mio menar dock att det visst går att påverka och att dom själva sett skillnad. Well.. jag får väl testa och utvärdera 🙂

26092018 img 1037

Tror du på att en kräm kan minska bristningar?

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00