Trophy Wife

Inlägget innehåller annonslänkar 

ee
eyesss
eee2

20102018-IMG_1442

Igår efter jag hade visat er Killawatt Foil Freestyle Highlighter Palette från Fenty Beauty så blev jag himla sugen på att göra en sminkning med den. Som jag skrev så körde jag på färgerna Stone Cold och Heart Burn. Maffig burgundy med en touch av ljusrosa skimmer. Jag gillar de! Testade även ett par nya fransar från Duff Lashes som heter Trophy Wife. Som ni ser är dom väldigt lockiga. Kunde känna fransarna ta i ögonlocken när jag blinkade, haha! Kände mig lite som en docka 😛

Gillar ni looken? 🙂 Här har ni hela produktlistan:

Bas:
Marc Jacobs Shameless foundation Y270
Thomas Peter Roth Gold Prims Cream
Marc Jacobs Finish Line Coconut Finishing Powder
Elisabeth Arden Fourever Glow Palette
Illamasqua Powder Blush

Bryn: 
NABLA Brow Pot Neptune

Ögon:
Fenty Beauty Killawatt Foil Freestyle Highlighter Palette
Duff Lashes Trophy Wife
Makeupstore Cake Eyeliner Black
Hourglass Caution Mascara

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..