Halloween & Uninvited

Inlägget innehåller en annonslänk.

20102018-IMG_1377
20102018-IMG_1379
20102018-IMG_1382

Halloj! Hörrni, Halloween närmar sig med stormsteg. Ska ni klä ut er? Och kanske gå på någon fest? 🙂 Jag tror tyvärr inte det blir så mycket sånt för mig i år. Jag tycker ju dock att det är himla kul med Halloween-smink så jag kanske får sminka nån som ska på fest iaf. Ovan ser ni Fenty Beauty’s ny färg av populära Stunna Lip Paint. Färgen Uninvited kanske inte är något många går med till vardags men den passar ju verkligen om man vill gå all-in med Halloween-sminket men även om man bara vill ha något enkelt 🙂 Finns hos Sephora.

Jag hittade förresten en kul lista från Google. Detta är var folk sökt mest på i år när det kommer till Halloween-utklädnader. Jag var faktiskt tvungen att googla den som ligger på första plats. Aldrig hört talas om Fortnite, men det är tydligen ett väldigt populärt tv-spel.

Om ni bara fick välja av nedan 10, vilken skulle ni ta? 🙂

  1. Fortnite 
  2. Spider-Man
  3. Enhörning
  4. Dinosaurie
  5. Häxa
  6. Harley Quinn
  7. Superhjälte
  8. Pirat
  9. Kanin
  10. Prinsessa
LOADING..