Most Loves Mattes

Inlägget innehåller annonslänkar

sminkning
smink
sminköga
21102018-IMG_1472

Hej! Hur mår ni? Ledsen att det var tyst här igår. Jag hade SÅ ont i magen så jag låg bara på soffan igår kväll och gömde mig under en filt. Det är min IBS som spökar. Får liksom skov där magen är kaos i några dagar. Spelar liksom ingen roll vad jag gör, utan det gör bara ont.. i tarmarna typ. Jättesvårt att förklara. Idag har jag inte haft lika ont, peppar peppar! Så förhoppningsvis är det ”över” nu för denna gång. Nån fler som har samma problem?

Hur som! Nog snack om min mage och över till dagens sminkning. Jag har haft den här paletten från Milani (du hittar den här) hemma ett tag. Den innehåller, som namnet avslöjar, matta ögonskuggor. Den vänstra raden har rätt neutrala bruna toner medan mitten går i kallare lila toner och den högra i varmare orangea toner. En palett som är perfekt för vardagsmakeuper, om du frågar mig! För att addera lite färg så la jag en lila kajalpenna från Zoeva (du hittar den här) i vattenlinjen. Det är en fin detalj till en annars neutral sminkning. Tips!

Lösfransarna kommer från Ardell (du hittar dom här) och är mina favoritfransar.

LOADING..