Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Poison Garden

 

08112018-IMG_1666

Hej! Vet ni.. natten till igår blev min cykel stulen!! Jag är så arg och ledsen :-( Jag fick cykeln av Thomas när jag fyllde år tidigare i år. En svart Sjösala med korg fram. Jag har cyklat till jobbet varje dag sedan i maj och varit SÅ glad för den. Blev jättesnopen när jag kom ut igårmorse och skulle cykla till jobbet. Nån har alltså klippt upp låset och stulit den på vår innergård! Vad är det för fel på vissa människor?! Jag blir så arg. Varför kan inte folk skilja på ditt och mitt :-(  Nä fy..

..men låt oss prata om något roligare! Jag har fått hem Nablas nya ögonskuggspalett Poison Garden.

08112018-IMG_168208112018-IMG_1675

Den innehåller 15 skuggor i matta och skimriga formulas. Färgmixen är superfin! Jag är så peppad på att göra en sminkning med denna palett. Lovar att ni kommer få se en inom kort ;-) Vilka färger tycker ni att jag ska blanda i en sminkning? Jag är lite inne på Berry Bite, Adagio, Opera och kanske Honey och Subliminal. Vad tror ni om det?

Som alltid med Nablas produkter så är paletten vegansk och superpigmenterad. Priset ligger på ca 400kr och du hittar den här på Nablas hemsida.

Kram! ♥

2 Comments

 • Jennie
  10 November, 2018 at 17:51

  Superfin palett!! Har kommenterat samma tidigare men önskar verkligen mitt jobn och vardag passade med mer smink så man fick användning av alla fina paletter som kommer ut Ser fram emot att se sminkningen!

  Reply
  • isastar
   11 November, 2018 at 17:10

   Förstår dig, jag har det lite på samma sätt. Sminkning kommer! :-)

   Reply

Leave a Reply