Meny
Uncategorized

Black Friday-shopping med re:member flex!

 

31102018-IMG_1588

Hej vänner! Hur mår ni? :-)

Idag vill jag i samarbete med re:member tipsa om kreditkortet re:member reward. Jag vet inte hur ni är, men jag är en mästare på att hitta rabatter när jag shoppar online. Haha! Thomas brukar alltid driva med mig om det. Älskar när jag lyckas hitta rabatter, det gör liksom shoppingen lite roligare ;-)

Som re:member flex-kund får man alltid upp till 25% rabatt när man shoppar online. Det gäller allt ifrån skönhetsprodukter till resor, inredning och kläder. Här finns det en lista över vilka webbshoppar som ingår (över 300st!).

Och det bästa.. det gäller även på rabatterade produkter!

Ni har säkert inte missat att det snart är dags för Black Friday och då får man alltså upp till 25% extra rabatt på redan nedsatta produkter! Rabatten gäller dock inte moms- och fraktkostnader.

remembershopping

Under Black Friday hoppas jag bl.a. hitta mitt nya favorit-shampoo och balsam från Olaplex till extrapris och sen ska jag också passa på att bunkra upp med doftljus (går alltid åt här hemma) när det är nedsatt och självklart en del julklappar ;-) Här är några av mina favoritbutiker som ingår i re:member reward.

Lookfantastic.se – upp till 7% rabatt
Lyko.se – upp till 8% rabatt
Sephora.se – upp till 10% rabatt
Nordicfeel.se – upp till 8% rabatt

remember

Hur gör man då för att få rabatt? 

  1. Man måste ha ett re:member flex kreditkort – det skaffar du HÄR.
  2. Logga in och gå sedan in på butikslistan HÄR och klicka på den butik där du vill onlineshoppa. Man måste nämligen gå in via den sidan för att ens rabatt/poäng ska kunna funka och registreras. Sedan betalar man köpet med sitt re:member flex. Klart!

Kortet har ingen årsavgift (superbra tycker jag!) och en kredit på upp till 100.000kr. För att enkelt hålla koll på saldo och transaktioner så har re:member en app där man ser allt. Man bestämmer alltid själv hur mycket man vill betala tillbaka varje månad – allt på en gång eller lite varje månad. Betalar man hela beloppet på en gång tillkommer ingen ränta.

Happy Shopping! :-)

remember flex ränta

1 Comment

  • Anna
    13 November, 2018 at 18:43

    Alltid bra med rabatter

    Reply

Leave a Reply