Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE TIPSAR

Inspiration till barnrum

Inlägget innehåller en annonslänk

barnrum

Matta HÄR, Korg med lock HÄR (annonslänk), Lampa HÄR, Sängmobil HÄR, Stringhylla HÄR

Vi har inte påbörjat något barnrum ännu. Vi vill inte stressa utan tar det lite lugnt :-) Tanken är att iaf det ena gästrummet ska få bli barnrum men att vi behåller bäddsoffan så att det fortfarande kan användas som gästrum vid behov. Trots att vi nog inte kommer börja fixa förrän efter julen så kan jag inte hålla mig från att titta runt på inredning som skulle kunna passa där inne.

Jag är lite inne på att börja med en vit byrå för kläder och leksaker, men har inte riktigt hittat någon jag gillar. Sen har jag fastnat för danska Konges Sløjds. Vi har ju en hel del dansk inredning sedan tidigare och eftersom mini är halvdansk så passar det ju ;-)

Sängmobilen med moln såg jag redan för några månader sedan och kände “JA, den ska vi ha!”. Sen vill jag ha nån mysig lampa som kan funka att ha tänd på natten. En korg för förvaring av filtar och annat. En stringhylla med plats för lite blandade saker och en matta som gör att rummet känns mer ombonat.

No Comments

    Leave a Reply