Paco Rabanne Olympea

Inlägget innehåller en annonslänk

paco-rabanne-olympea-edp

Här har ni en av mina favoritdofter just nu! Och varför? Jo, för att jag får så många kommentarer och frågor när jag bär den. Haha 🙂

Det började med att jag gick in på 7 Eleven för att köpa frukost en dag. Tjejen i kassan frågade vad jag hade för doft och jag svarade Paco Rabanne Olympea. Nån dag senare när jag kommer in igen så frågar hon lite försiktigt om jag kan skriva ner namnet på en lapp. Haha, så söt! Näst ut att fråga var sjuksköterskan som skulle ta blodprover på mig på vårdcentralen. Sen har jag också en hel del vänner och kollegor som alltid frågar när jag där denna. Kul! Gillar när folk uppmärksammar ens parfym 🙂 Vem gör inte det liksom 😉

Olympéa är ett unikt doftäventyr. Här framhävs sensualitet genom mötet mellan ackord av salt vanilj och friskheten hos blommiga noter. En frisk och orientalisk doft där grön mandarin väcker sinnena och förstärks genom blommiga och vattenfriska essenser av ingefära, lilja och vattenjasmin – en jasmin som odlas i vatten. Det sensuella och lysande ackordet från salt vanilj ger beroendeframkallande magnetism som förstärks av sandelträ och bärnstenstoner.

Så.. denna doft är ett tips om ni letar efter något nytt till er själva, eller kanske en julklapp? 🙂

Toppnoter – Grön mandarin, vattenjasmin och ingefärablomma
Mellannoter
– Salt och vanilj
Basnoter
– Sandelträ, kashmir och ambra

Priset ligger på 620kr för 30ml och du hittar den HÄR.

Kram! ♥

 1. Stina skriver:

  Hej!

  Kan tipsa om att just den parfymen Du nämner, 30 ml, nu finns på nätbutiken Abien.net för endast SEK 403:-. Kanske en fiffig julklapp för någon. 🙂 Passar också på att säga grattis till det glada beskedet, lycka till!

  1. isastar skriver:

   Tusen tack! känner inte till den sidan. Har du handlat där ifrån?

   1. Stina skriver:

    Nej, inte ännu. Fann den via Prisjakt så tänkte att den kunde vara värd att besöka. 🙂
    Må så gott!

    1. isastar skriver:

     Aha, tyckte den verkade lite skum men kan ha fel!

 2. Jennie skriver:

  Min favoritparfym! Har bara haft flertal småprover då jag inte använder parfym tillräckligt ofta för att försvara ett köp tyvärr! (Jobbar inom vården). Men den är fantastisk hur som helst!

  1. isastar skriver:

   Åh, förstår det! Såg dock att den är nedsatt nu på Black Friday-kampanj ☺️ så om du vill unna dig, passa på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..