Meny
BARN / MIN GRAVIDITET

Bugaboo Fox Stellar

 

extra-pi_bgb_fox_combi_chassis_black_seat_stellar_bassinet_stellar_sun_canopy_stellar_grips_zw_wheel_caps_zw

Så var man där.. i barnvagnsdjungeln. Vi har kollat runt på alla möjliga barnvagnar. Olika märken, modeller, frågat vänner vad dom har osv. Alla säger olika och tipsar om olika modeller. Så sjukt svårt!

Vi vet iaf att vi vill ha en smidig vagn som är lätt att fälla ihop och som inte tar så mycket plats. Jag tror och hoppas på att vi kommer kunna resa en del och då vill vi inte ha en klumpig vagn att släpa på. Vissa av våra vänner har flera olika vagnar för olika ändamål, men jag tror vi kommer satsa på att endast ha en. Kanske får äta upp mina ord sen, haha!

När det kommer till hjulen så kommer vi inte fokusera på ha hjul som klarar ojämn mark för vi kommer mest (tror jag) gå på jämna underlag så som asfalt.

Just nu har jag fastnat för Bugaboo’s nya limited edition Fox Stellar som släpptes i september. Jag har inte sett den i verkligheten än men vi tänkte åka och kolla på den i helgen. Visst är den fin? :-) Den har reflexer i hjulen så att man syns bra i mörkret och sen gillar jag att det är “lock” med magnet för korgen under. Har dock hört att Bugaboos svarta vagnar lätt blir solblekta så man bör ha den i nån annan färg.

Har ni tips på vagn?? Alla tips är välkomna! :-)

10 Comments

 • Annika
  21 November, 2018 at 13:58

  Vi körde Buggaboo Cameleon och var mycket nöjda med den. Vi bor i stan och vagnen skulle få plats i hissen och inne i hallen.

  Dock så har vi på resor haft en Maclaren-sulky då vagnar har en tendens att gå sönder under flyghanteringen samt att det är lättare med en liten vagn tillsammans med all packning.

  Reply
  • isastar
   21 November, 2018 at 16:45

   Dom är ju väldigt lika varandra. Ska spana in den med, tack för tips! :-) Har hört av fler att vagnen kan gå sönder i flyghanteringen.. kanske bäst att ha två ändå trots allt, haha :-)

   Reply
   • Annika
    22 November, 2018 at 11:25

    I de flesta fall går det säkert bra men de hanterar inte vagnarna varsamt alls tyvärr och då är det nog bättre med en lättare sulky på resor.

    Reply
 • Mona
  22 November, 2018 at 19:43

  Hälsa T att det finns hjulskydd i plast …. modell mäklaröverdrag … så kan ni dra in vagnen, annars blir den snodd. Till och med jag hade såna!

  Reply
  • isastar
   22 November, 2018 at 21:17

   Aahhh, grymt tips Mona! Tack, det ska jag hälsa T ;-)

   Reply
 • Mona
  22 November, 2018 at 19:44

  Håller för övrigt med om Maclaren, ÖVERLÄGSET bästa paraplyvagnen!

  Reply
 • Emma
  26 November, 2018 at 09:10

  Tänk på att buggeboos vagnar är låga, attt bebisen ligger lågt ner och det Mao kommer bli en hel del böjande av ryggen. Spec om man ärlång, plus iaf jag vill ha bebisen närmare mig. :)

  Reply
  • Annika
   26 November, 2018 at 16:29

   Jag är kort och maken är lång och ingen av oss hade svårt med att vare sig få kontakt med eller lyfta i och ur bebisen. Min kollega är över 190 cm och han kör Bugga.

   Reply
   • isastar
    27 November, 2018 at 10:25

    Vi valde faktiskt en annan till slut! Ska berätta mer ☺️

    Reply
  • isastar
   27 November, 2018 at 07:17

   Jag är kort och min kille är inte så jättelång heller, så det hade nog funkat. Det blev dock en annan vagn! ☺️

   Reply

Leave a Reply