Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Julmys i vårt hus

Inlägget innehåller annonslänkar

25112018-IMG_1847

I helgen fick jag äntligen lite julkänslor! :-) Vi vaknade upp till snötäckt mark i lördags. Det var som att någon där uppe hörde mig klaga, haha ;-) Jag hade tänkt vänta tills nu i helgen med att sätta upp adventsljusstaken men den fick åka upp ändå.

25112018-IMG_1849

Sen fick en liten älg flytta in också. Thomas hittade den hos Clas Ohlson. Söt, eller hur? :-)

24112018-IMG_1819

På kvällen bakade jag årets första lussebullar. SOM jag saknat lussebullar! Älskar att värma en till frukost på morgonen, hehe. Min fina bakduk är ny och kommer från Linum. Här hittar ni den.

24112018-IMG_1843

Sen myste vi i soffan framför julfilmen “The Christmas Chronicles” på Netflix. Har ni sett den? Tycker den var sådär..

Julmust har jag faktiskt haft hemma några veckor, så där har jag fuskat lite. Så gott. Hyfsat snopen man blev för några år sedan när man fick reda på att den heter ApotekARNES och inte ApotekARENS. Haha! Hade ni koll på det?

24112018-IMG_1829

Små ljuslyktor från Skultuna (HÄR) och den större från Tom Dixon (HÄR). Ljusfatet kommer från Linum (HÄR).

Till helgen kommer resten av julsakerna upp.. då är det ju trots allt första advent :-)

No Comments

    Leave a Reply