Meny
HUDVÅRD / ISABELLE TIPSAR / MIN GRAVIDITET

Gravid vecka 23

 

17112018-IMG_1774

Godmorgon! Och glad första advent :-) Idag går vi in i vecka 23 och bebisen är nu ca 27 cm lång. Helt galet att det ligger en liten mini-människa där inne. Numera kan jag märka när han är vaken och när han sover. Ibland brukar jag väcka honom när jag har tråkigt också.. hehe. Trycker lite i sidan och så börjar han röra sig. Thomas tycker att jag är elak.. men hallå, han väcker ju mig på natten då och då! ;-)

Idag ska Thomas få sin första adventspresent. Tidigare år har jag gjort en julkalender till honom. Ni vet en sån med paket varje dag. I år kände jag att jag inte orkat eller haft tid, så istället har jag gjort 4 paket och så får han öppna ett varje advent. Vi bestämde oss för att inte ge varandra nån julklapp i år men jag kunde inte hålla mig så han får detta :-)

I dagens paket kommer han få ett kit med grooming-produkter från danska hudvårdsmärket Ecooking.

grooming-men-ecooking

Rengöringsgel, ansiktskräm och skägg- & kroppsolja.

Thomas brukar alltid tvätta ansiktet i duschen. Väldigt smart faktiskt, då slipper man stå böjd över handfatet. Han har tjatat på mig ett tag att han behöver en ny rengöring och jag hoppas han kommer gilla denna. Ansiktskräm använder han faktiskt också varje dag. Han brukar få testa vissa krämer som jag har men han köper också egna då och då. Denna från Ecooking är snäll mot huden och passar alla hudtyper.

Skägg- & kroppsolja använder han inte i dagsläget men jag tänkte att det kanske kan bli en ny favorit. Man masserar först in oljan och sen rakar man. Den gör att rakningen går smidigare och gör att huden inte blir lika irriterad. Sen doftar den faaantastiskt! :-)

Ha en fortsatt fin dag, kram på er! ♥

1 Comment

  • Lotta L
    3 December, 2018 at 06:21

    Bra idé med en sådan kalender!

    Reply

Leave a Reply