Meny
MIN GRAVIDITET / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Musikal

Img 8213.jpg

Hej måndag! Åh, jag hade svårt att sova i natt. Åt så mycket lussebullar och god mat i helgen så magen kändes som en ballong. Alltså mer än den brukar ;-P Hittade verkligen ingen skön sovposition. Har fått tips om gravidkudden (en lång korv) från BB Hugme som ska vara helt amazing. Måste nog ta och beställa hem en sån för snart kommer de väl vara omöjligt att sova utan att ha något som “lyfter upp” magen, haha!

Ovan ser ni en bild från musikalen Ghost som vi var på i helgen. Lite halvtöntigt kärleksdrama (så som kärleksdraman ska vara) men väldigt duktiga sångare och dansare! Både jag och Thomas var imponerade utav scenen också. Den hade bl.a. massor av LED-skärmar som gjorde att bakgrunden kunde ändras och anpassas efter de olika scenerna. Vissa effekter var riktigt coola. Gå och se den om ni kan, vettja!

No Comments

    Leave a Reply