Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Julklappstips från Origins

Inlägget innehåller en annonslänk

06122018-IMG_2160

Eftersom jag tyvärr inte har någon julkalender här på bloggen i år så kommer lite fler julklappstips istället. Jag vet ju att ni är många som kikar in här för att läsa om produkter :-)

Dagens julklappstips kommer därför från hudvårdsmärket Origins. Origins hudvård och makeup är omsorgsfullt utvecklade med hjälp av de bästa ingredienserna inom växter, jord och hav som kombineras med säkra, giftfria alternativ och avancerad forskning.

06122018-IMG_2163

Den här boxen innehåller tre härliga produkter som passar en mer mogen hy. Något för mamma, mormor eller svärmor kanske? Jag tycker att förpackningarnas utseende känns ganska unisex så det kan lika väl passa för en man.

06122018-IMG_2165

Plantscription™ Powerful Lifting Cream är förstärkt med den unika, volymskapande Commiphora mukul samt den afrikanska växten Anogeissus som har otroligt lyftande egenskaper.

06122018-IMG_2166

Plantscription™ Anti-Aging Power Serum minskar synliga tecken på åldrande som linjer och rynkor. Den lyfter och stramar upp, jämnar ut huden samt återställer hudens naturliga elasticitet.

Serum går ned på djupet och boostar huden. Används före dagkräm.

06122018-IMG_2168

Plantscription™ Anti-Aging Cleanser är en effektivt rengöring som är skonsam och ger dig en strålande, smidigare och mer ungdomlig hy. Huden blir mjuk, jämn och fräsch.

No Comments

    Leave a Reply