Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Bye Bye Under Eye före och efter

Inlägget innehåller en annonslänk19122018-IMG_2404

Hej på er! Hoppas ni haft en fin torsdag. Vi har precis kommit hem från barnmorskan. Det var första gången sedan inskrivningen så det var lite kul :-) Fick mäta magen, ta blodprov, välja förlossningsklinik och sånt där. När jag var där på inskrivning i september (Thomas var på jobbresa då så han kunde inte följa med) kändes det SÅ långt till december och vårt nästa besök. Nu är vi där liksom.. så galet! :-)

Ni var väldigt många som ville se mer utav concealern från it cosmetics igår så jag tänkte visa lite mer bilder.

19122018-IMG_2374

Den är alltså otroligt dryg och tjock i formulan, så man behöver pyttelite för att täcka hela området runt ögonen. Jag brukar klämma ut ca en halv centimeter på en makeupsvamp. Vill man ha maximal täckning så är det bäst att köra med en torr svamp. Tycker man att den är för täckande eller svårjobbad så kan man blöta svampen i vatten och krama ur den först, då får man ett skirare resultat!

osminkad

Här ser ni då mitt trötta öga imorse. Helt nyvaken, haha!

19122018-IMG_2378

Här har jag applicerat concealer runt hela ögat, både på ögonlocket, upp mot brynet och under ögat i nedre fransraden samt en bit ned på kinden mot näsan. Som ni ser är färgen Light väldigt ljus på mig så jag applicerar lite foundation ovanpå och suddar ut det så det ser mer naturligt ut. Man vill inte ha vita ringar runt ögonen.

Jag upplever inte att den lägger sig i linjer/veck men för att vara på den säkra sidan så pudrar jag alltid! Så först concealer, sen foundation och sen ett lätt, transparent puder ovanpå. Viktigt är att ta bort eventuella linjer/ränder som kan ha skapats (händer lätt att det blir det när man blinkat några gånger under appliceringen) innan man pudrar! Lättast är att använda makeupsvampen och bara “sudda ut” eventuella ränder först, sen pudra!

19122018-IMG_2395

När puder är på så fortsätter jag med resten utav min makeup. Här ser ni min typiska vardagssminkning. Brynen är ifyllda med NABLA’s  brow pot i färgen Neptune. I globen har jag suddat en ljusbrun matt skugga från Sephora. Eyelinern är makeupstores cake eyeliner och mascaran är NYX professional makeups Worth The Hype.

bye bye concealer

Kram! ♥

1 Comment

  • Lotta L
    21 December, 2018 at 14:46

    Det blev ju ett väldigt fint resultat! Jättebra att få se det så före-efter.
    Får nog kolla in denna när det är dags att köpa ny!

    Reply

Leave a Reply