Meny
MIN GRAVIDITET / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Så var julafton över för i år..

 

24122018-IMG_2504

Hej på er! Hade ni en fin julafton igår? :-) Våran var väldigt lugn, tills dess att julklapparna skulle öppnas. Då blev det ett enda stort kaos, haha! Men så ska det vara :-) God mat, godis och glada barn.

24122018-IMG_2518small

Leandro och Enzo, min systers pojkar fick öppna några julklappar på dagen. Dom är jätteduktiga på att bygga Lego så jag hade köpt en lego-buss. Här ovan ser ni lyckan i deras ansikten när dom öppnade paketet! Halva familjen satt sen på golvet och byggde, mysigt :-) Jag älskade också Lego när jag var liten.. och det är faktiskt lika kul att bygga än idag, hehe.

24122018-IMG_2477

Här ser ni min julaftonsklänning. Det är inte en gravidklänning men kulan fick plats ändå eftersom den har stretchiga tyg :-) Väldigt skönt att inte behöva tänka på magen när man trycker i sig julmat, haha. Ni hittar den hos Nelly.

På fredag ska jag till frisören. Som jag längtar!! Min plan är att klippa av ca 1 decimeter (minst) och färga det mörkare.

No Comments

    Leave a Reply