Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HÅRVÅRD & STYLING / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Tips till alla torrisar!

Inlägget innehåller en annonslänk

17122018-IMG_2278

Den här tiden på året spricker och skivar sig naglarna, håret blir sprött och statiskt och huden fjällar. Detta beror på att luften är så torr på vintern. Därför vill jag idag tipsa om en jättebra produkt som motverkar detta, nämligen Huile Prodigieuse Dry Oil en otroligt populär olja från det franska hudvårdsmärket NUXE!

Det är en multifunktionell olja som kan användas till ansikte, kropp  och hår. Oljan är en så kallad torrolja vilket innebär att den absorberas snabbt utan att göra håret eller huden fet och kladdig.
Den innehåller 98,1% naturliga ingredienser så som närande tsubakiolja som är rik på närande fettsyror, har antibakteriella egenskaper och berikar huden med ett starkare försvar mot yttre påverkan. Den innehåller även mandelolja, makadamiaolja och hasselnötsolja vilket gör att den doftar supergott! Passar väldigt bra att använda på en kliande gravidmage också :-)

Jag har bara en minivariant men fullstorlek på antingen 50ml eller 100ml går att köpa t.ex. HÄR och på apoteket.

No Comments

    Leave a Reply