Meny
MIN GRAVIDITET / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Nyårsafton

 

Halloj!

Hade ni en fin nyårsafton igår? :-) Vi var hos min bästa vän och hennes kille här i Sundsvall. Dom har ett stort hus så vi var ett gäng som samlades och lagade mat tillsammans. Så mysigt!

Det blev en relativt lugn kväll ändå. Det märks att man börjar bli äldre ;-) Uppskattar numera en god middag och quiz framför party.

30122018-IMG_2614

30122018-IMG_2617

Se så fin julgran! Önskar vi också kunde ha en gigantisk Disney-gran som denna. En vacker dag när vi bor i hus kanske :-)

30122018-IMG_2644

Till förrätt åt vi en parmesanraka med kalix löjrom och rödlök. Till varmrätt åt vi oxfilé med hasselbackspotatis och hemmagjorda såser, både bearnaise och rödvinsås. Sen avslutade vi med en pannacotta med lime-marinerade jordgubbar till efterrätt. En riktig pang-middag med andra ord! Allt var SÅÅ gott :-)

På tolvslaget sprang vi såklart ut, skålade och tittade på fyrverkerier. Sen körde vi quiz och lekar till runt kl 2 då jag och Thomas bestämde oss för att köra hemåt. Vi valde att avrunda relativt tidigt då vi hade lovat min systers barn att följa med på vattenland. Så idag har vi lekt och busat på Himlabadet i flera timmar. Sen blev det hemmagjord pizza till middag och nu är vi alla så trötta. Haha! Både vi och barnen kommer somna ovaggade ikväll.

Vi hörs imorgon ♥

31122018-IMG_2655

Nyårsstassen fick bli en enkel sådan. Sprang in på Gina Tricot och fyndade en glittertopp. Eftersom det är ganska svårt att dölja magen nu så tänkte jag att jag lika gärna kunde köra på en kort magtröja :-P

2 Comments

 • Lotta L
  1 January, 2019 at 20:52

  Låter som en trevlig Nyårsafton! Och nyårsdag med.
  Har nog glömt skriva att du är väldigt fin i din nya hårfärg.

  Reply
  • isastar
   2 January, 2019 at 11:29

   Ja, det var en väldigt lyckad kombination med god middag och sen vattenland :-) Tack snälla!

   Reply

Leave a Reply