Hemma igen!

 

 

barnkläder

Heeeej på er!

Sorry att det varit tyst här de senaste dagarna. Vi åkte från Sundsvall igår så vi satt i bilen mer eller mindre hela dagen. Sen fick jag SÅ ont i ryggen av foglossning när vi kom hem! Det är tydligen inte bra att sitta stilla så länge. Det högg i svanken vad jag än gjorde, sen gör det ont framme på vänster sida i bäckenet och det strålar ner i vänster ben. Fick ligga med vetekudde på soffan hela kvällen. Idag har det varit bättre. Hoppas verkligen inte jag ska behöva ha så här ont i 3 månader (!) till. Tänker att man kanske kan besöka en naprapat och få lite hjälp. Nån som har nåt tips?

Ovan ser ni lite av alla barnkläder/grejer vi hade med oss från Sundsvall. Många julklappar men även en del arvegods från min systers tre barn. Perfekt att kunna återanvända en del eftersom dom bara har dom sån kort tid.

isastar gravid

Tänk att en liten människa ha dom här kläderna om några månader. Kan man vara så pyttig? hihi 🙂 Magen har också växt en del under julen. Kaaan vara julmaten och godis som bidragit en del 😛 Älskar att gå runt i mina fluffiga tofflor hemma, nån mer än jag? hehe 🙂

färgprover barnrum

Nu i januari har vi sagt att vi ska börja fixa lite inför minis ankomst. Vi har gjort en check-lista på vad som ska handlas in och jag ska gå igenom alla kläder för att se vad som saknas. Sen vill vi också måla en fondvägg i det gästrum som ska bli barnrum. Vi åkte till Flügger Färg idag och kikade på färgprover. Vi blev eniga om en ljus blå/grå färg som passar väldigt bra med övriga lägenheten och vår stil. Det kan vara så att jag går igång och målar redan imorgon! Ska fixa före- och efterbilder så att ni får se 🙂

Nu ska vi käka middag. En kompis har kommit över på besök. Det blir lax i ugn med potatis, sås och sallad. Mums!

Ha en fin lördagkväll ♥

LOADING..