Meny
HEMMA HOS OSS / HUDVÅRD / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Molton Brown Puritas

 

17122018-17122018-IMG_2304

Hej! Hur har er fredag varit? :-) Jag var tillbaka på jobbet idag. En kort jobbvecka, minst sagt. Vet inte hur många gånger jag tänkt att det är måndag idag, haha. Man blir helt dagvild när man varit hemma.

Tror det blir en ganska lugn helg för oss. Bättre att börja lite lugnt tänker jag. Jag är dock grymt sugen på godis just nu så jag ska försöka tvinga med Thomas på affären och handla lite ;-) sen blir det väl någon film här hemma ikväll.

Nu ska jag sluta tjata om sjukdom… men ni tvättar väl händerna extra noga nu i sjukdomstider?! Jag är jättenoga med det och ändå blev jag sjuk, haha :-( Jag köpte iaf en ny handtvål från favoritmärket Molton Brown sist när jag var i England. Den har legat i mitt lilla “lager” här hemma men i förra veckan tog den gamla slut och denna goding fick åka fram. Den heter Puritas och doftar påsklilja och syren med en frisk fläkt av isländsk mossa. Väldigt fräsch! :-)

17122018-17122018-IMG_2300

Brukar ni köpa dyr eller billig handtvål? Förr tyckte jag att det var tvål som tvål men sedan jag började med Molton Brown har jag svårt att gå över till något annat. Jag gillar att konsistensen är lite tjockare och att dom doftar SÅ gott. Sen sitter doften kvar längre än billiga tvålar tycker jag. Dom är också väldigt dryga så en flaska räcker i flera månader för oss.

Ha en fin fredagkväll så hörs vi imorgon! ♥

5 Comments

 • Erika
  18 January, 2019 at 18:19

  Är väldigt noga med att tvätta händerna. Köper dessvärre inte någon dyr tvål ☹️ Har inte råd tyvärr men kan tänka mig den är fantastisk

  Reply
  • isastar
   19 January, 2019 at 13:16

   Jo, det är lite vardagslyx att ha en dyrare handtvål. Men som sagt, dom är också väldigt dryga så dom håller länge :-) Jag brukar dessutom passa på att köpa dom på taxfree för då får man dom billigare!

   Reply
   • Erika
    19 January, 2019 at 14:32

    Tack för tipset

    Reply
 • Lotta L
  18 January, 2019 at 22:29

  Jag är väldigt noga med att tvätta händerna, och det går väldigt mycket tvål här hemma. Speciellt eftersom dottern tvättar lite väl mycket. Så tyvärr köps det billig tvål. Har inte direkt räknat på det, men tycker vi får köpa tvål hela tiden.

  Reply
  • isastar
   19 January, 2019 at 13:19

   Förstår! Jag tycker dock att billigare handtvålar är mer “vattniga” och tar slut snabbare. Man behöver liksom mer tvål för att känna sig riktigt ren. Dom här från Molton Brown är så dryga att man inte behöver så mycket :-) Och som jag tipsade om nedan, jag brukar köpa mina på taxfree, då kommer man lite billigare undan :-)

   Reply

Leave a Reply