Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FÖRE & EFTER / NYA PRODUKTER / ÖGON

Färga ögonbrynen med iQ+Brow

Inlägget innehåller annonslänkar

21012019-IMG_2913

Hej! Hur var er måndag? :-) Min har varit helt ok, men det har varit väldigt kallt här i Stockholm idag. Det känns nästan kallare här när det är -10 än när det är -20 i Norrland. En fördel med att vara gravid på vintern är iaf att man inte fryser lika mycket :-)

När jag kom hem från jobbet började jag gå igenom lite pressprover. Jag har varit sugen på att testa den här brynfärgen från iQ+Brow ända sedan Daisy Beauty Expot. Så vad tycker jag om den? Fortsätt nedåt så får du se! :-)

21012019-IMG_2915

Det är alltså en permanent brynfärg som man inte behöver blanda, utan den är klar att applicera direkt. Jag färgar ju vanligtvis mina bryn med färg från RefectoCil (länk). Det är ett billigare alternativ men det är också fler steg. Där måste du blanda själv färgen med oxidant crème och du måste rengöra pensel, färgkopp osv. efteråt.

iQ+Brow har en inbyggd pensel och du skruvar upp önskad mängd med färg. Jag har testat färgen Medium Brown (länk).

iq brow before

Mitt bryn innan färgningen. Råkade missa att tvätta bort lite av dagens smink.

iq brow

Det är väldigt lätt att applicera färgen, den är inte för vattnig och inte för tjock. Min första tanke var dock att den kändes väldigt röd i tonen. Jag föredrar lite kallare färg på brynen. Jag lät färgen sitta i ca 5 minuter och sedan tog jag en makeup wipe och gnuggade bort överskottsfärgen.

iq brow after

Som jag misstänkte så blev färgen väldigt rödbrun. Det känns också som att mycket av färgen har satt sig på huden istället för på hårstråna. I verkligheten ser det lite bättre ut än på bild ändå. Det ser liksom lite ut som att jag fyllt i brynen med en torr skugga, om ni förstår hur jag menar?

Så.. kommer jag fortsätta med iQ+Brow eller gå tillbaka till RefectoCil? 

Jag kommer nog faktiskt gå tillbaka till RefectoCil, men det beror mest på färgen. Jag vill som sagt ha brynen kallare. Jag älskar dock idén med att färgen kommer så här direkt i en applikatorpenna, det gör hela färgningen så mycket enklare!

Är du sugen på att testa iQ+Brows Eyebrow Tint så finns den i tre nyanser – Light, Medium och Dark. Du hittar dom HÄR för 299kr styck.

Kram ♥

2 Comments

 • Annika
  22 January, 2019 at 09:38

  Smidig och god idé men för det priset orkar jag nog blanda ihop min färg själv :-)

  Reply
  • isastar
   22 January, 2019 at 21:57

   Håller med dig!

   Reply

Leave a Reply