Fukt, fukt, fukt!

22012019-IMG_2981

Alltså SÅ typiskt! Mina vinterskor har gått sönder. Jag trodde att jag skulle klara mig utan att behöva köpa nya denna vinter, men nu måste jag alltså det. Jag åker upp till Sundsvall imorgon och där är det väldigt mycket snö så det får bli en tur till Mall of Scandinavia redan ikväll. Hoppas jag hittar några!

Idag vill jag tipsa om en produkt som jag testat i drygt 2 veckor nu och som är perfekt för er med en torr vinterhy!

Annemarie Börlind 2-Phase Hyaluron-Shake är en ansiktsolja som återfuktar och ger huden i ansiktet en riktig boost av fukt. Den känns inte fet som en olja utan mer som ett återfuktande vatten, tycker jag.

22012019-IMG_2978

Hyaluronshake består av två faser; en lätt oljefas med vegetabiliska oljor som jojoba-, kokosnöt- och sojaolja återfuktar, ger näring och gör huden smidig, jämn och len. Sen har den en vattenlöslig fas med Hyaluronsyra och rödalgsextrakt som hjälper till att bibehålla hudens fuktbalans och stimulerar den egna produktionen av naturlig hyaluronsyra. Man skakar flaskan innan applicering så att dessa två faser blandas.

Huden blir återfuktad och fuktbalansen återställs, fina torrhetslinjer och rynkor fylls ut och huden får ett skydd mot yttre påverkan som fria radikaler från t.ex. föroreningar i luften. Applicera efter rengöring och innan din dag- eller nattkräm!

Den kostar normalt 299kr hos Apotek Hjärtat men såg att dom har kampanj nu så den ligger på endast 239kr.
Kram på er! ♥
 1. Lotta L skriver:

  Tack för tips! Den verkar väldigt bra.

  1. isastar skriver:

   Jag gillar den! 🙂

 2. Annika skriver:

  Alltid kul med tips för oss torrisar, tack!

  1. isastar skriver:

   Känns som alla är torra och behöver lite extra fukt den här tiden på året! hehe 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..