Torr-shampoo till resan

Inlägget innehåller annonslänkar

22012019-IMG_2972

Hej på er!

Jag är bara hemma en sväng efter jobbet och vänder. Jag tar nämligen flyget upp till Sundsvall nu ikväll. Imorgon fredag har vi begravning av min farmor som gick bort i mitten av januari. Inte så rolig anledning att åka upp med andra ord 🙁 Jag har fortfarande inte förstått att hon inte finns längre. Det är liksom så svårt att ta in när man befinner sig 40 mil bort. Det känns som att allt ska vara som vanligt, och att det bara är en ”dröm”. Trots att det är ledsamt och det säkert blir många tårar imorgon så hoppas jag ändå att det blir en fin stund. Det ska iaf bli skönt att få vara med familjen lite ♥

Ska packa det sista strax, men kom på att jag ville kika in här och visa er dessa två från Amika först. Jag packar nämligen alltid ned sånna här små flaskor när jag ska ut och resa. Såg att en sån här liten flaska med torr-shampoo kostar just nu 49kr HÄR. Perfekt när man bara ska vara borta några dagar och kanske inte orkar tvätta håret. Älskar doften också!

Kram på er!

LOADING..