Meny
BARN / MIN GRAVIDITET / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Bärsjal från Coracor

10022019-IMG_3201

Hej! :-)

Så var det fredag igen. Den här veckan har gått väldigt fort. Tänk att det redan snart är 2 veckor sedan jag fyllde 30 liksom. Och det är ju “bara” 6 veckor kvar tills mini är beräknad. Hur snabbt kommer inte det gå?!

Igår kväll började jag förbereda vår BB-väska litegrann. Jag har varit ganska chill med den och tänkt att äsch, det är väl inte så mycket man ska ha med sig. Men ju mer jag började plocka fram desto mer saker kom jag på att jag ville ha med mig. Jag vill till exempel ha med min gravid/amningskudde från BB hugme. Den är ju gigantisk men jag vill ändå ha med den. Sen förutom kläder och sånt så kommer vi ha med bl.a. babynest, filtar, gosedjur och bärsjal till mini.

10022019-IMG_3204

Jag köpte ju hem en mörkblå bärsjal från Ergobaby, men sen insåg jag att bärsjalar skiljer sig åt. Vissa är mer anpassade för nyfödda medan andra är för barn som är några månader. Vissa är mer strechiga och andra lite “hårdare” i tyget. Därför fick det bli också bli en från svenska Coracor. För det första är den sjukt snygg – grågrön med leo-prickar! Och sen är den är gjord i ekologisk bomull. Det går att bära i den tills barnet väger ca 12 kilo. Du hittar den HÄR.

Som sagt.. nu ska jag bara lära mig hur man knyter en sån här också, haha.

10022019-IMG_3205

Nu måste jag ta tag i kvällens middag. Har ni några tips? Sen blir det en lugn kväll framför TVn. Jag vill se Talang :-)

Ha en fin kväll allihopa ♥

6 Comments

 • Mona
  22 February, 2019 at 21:26

  Nämen vafan, ingen trädkramarsjal!

  Reply
  • isastar
   23 February, 2019 at 08:53

   Haha men vadå! Hur mysigt? du ska få låna den när du ska vara barnvakt

   Reply
   • Mona
    23 February, 2019 at 20:02

    Ähum, då införskaffar jag en Baby Björn tacksåmycket!

    Reply
    • isastar
     24 February, 2019 at 12:33

     Haha! En sån ska vi ha sen har vi tänkt ;-)

     Reply
 • Ellinor
  23 February, 2019 at 09:21

  Haha, ja allt med bebis är som en djungel av saker man inte visste existerade innan! Min sjal är en superstrechig bambusjal som passar bäst till minisar. Oliver väger redan 7,5 kg.. helt sjukt! Min bärsele är från Ergobaby, älskar den! :)

  Reply
  • isastar
   24 February, 2019 at 12:34

   Haha eller hur! Så mycket saker man inte hade nån aning om. Måste få träffa lilla Oliver snart <3

   Reply

Leave a Reply