Meny
DOFT / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

En doft av Rio

Inlägget innehåller annonslänkar

24022019-IMG_3493

Halloj :-)

Idag vill jag visa er några produkter som doftar ljuvligt! Tänk er värme, svajande palmer, långa stränder och.. kokos! Sol de Janerio lanserades i Sverige förra sommaren (om jag inte minns helt fel?) och det verkar gå väldigt bra, eftersom man numera hittar det lite överallt. Jag sprang t.ex. på det inne på Kicks här om dagen.

Har ni testat? Om inte, fortsätt scrolla så ska vi kika lite mer på några produkter.

24022019-IMG_3495

Brazilian Bum Bum Cream var den första produkten jag testade, dvs för drygt ett år sedan. Det är (som namnet avslöjar) en kräm för rumpan. Den “hemliga” ingrediensen är Guarana, en klängväxt som innehåller dubbelt så mycket koffein som vanliga kaffebönor. Tillsammans med andra ingredienser som cupuaçusmör, açaí och kokosolja piggar den här krämen upp huden och gör den härligt mjuk hud.

Den lilla burken innehåller 75ml och ligger på 199kr HÄR och den stora burken innehåller 249ml och ligger på 449kr HÄR.

24022019-IMG_350124022019-IMG_3502

Sen har vi Brazilian Crush Body Mist en kroppsmist som ger en fantastisk doft av pistasch och salt karamell. Den kan användas på kroppen, i håret eller direkt på dina underkläder. Doften varar hela dagen. Den kostar 329kr och du hittar den HÄR.

24022019-IMG_3508

Sist ut har vi Brazilian Kiss, ett läppbalsam i stift-form. Den här har jag redan blivit lite smått beroende av på grund av doften. Mums! Den är berikad med närande ämnen som cupuaçu, açaí och kokosolja. Den har en söt doft av brasiliansk karamell men Thomas tycker att den doftar som popcorn, haha! Väldigt härlig att ha på läpparna iaf. Priset ligger på 179kr vilket jag kan tycka är lite väl mycket för ett läppbalsam men jag tycker nog den är värd det.. du hittar den HÄR.

Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply